Eveniment

Practica yoga in Vama Veche! Oreste, urmasul gurului Bivolaru

Publicat: 18 iul. 2012

Luni, in miezul zilei, plaja din Vama Veche. Oreste Teodorescu isi face aparitia in compania sotiei lui. O saruta cu pasiune si, dupa ce pare ca-i da binecuvantarea lui, ii indica sezlongul. Inchide ochii si incepe sa execute o serie de miscari aparent aleatorii. Urmeaza transa… Minute in sir, Oreste se dedica meditatiei, iar la finalul sedintei de yoga se arunca in valuri cu bateriile incarcate.

Ezoterism, practici religioase, supranatural si paranormal sunt doar cateva dintre cuvintele care iti vin in cap cand pronunti numele lui Oreste Teodorescu. Citit, cu o experienta vasta in domeniul lui de activitate, acesta incearca, prin intermediul emisiunii sale de la Antena 2, "Codul lui Oreste", sa deschida mintile oamenilor, discutand despre diverse probleme de natura religioasa, ezoterica, despre paranormal, filozofie existentiala sau religioasa. Nimic din ce nu a incercat pe propria piele. Oreste nu doar vorbeste despre yoga si beneficiile ei, ci o si practica. O face cu convingere, devotament si cat poate de constant. Iar zilele insorite petrecute pe nisipul fin de la Vama Veche s-au demonstrat a fi prilejul perfect. Oreste a meditat invaluit in briza marii, sub privirile deloc surprinse ale turistilor relaxati de atmosfera din Vama. Luni, de pilda, a ajuns pe plaja in jurul orei 12.00, alaturi de sotia lui. Cu miscari lenese si-a luat ramas-bun de la ea, indicandu-i un sezlong. Si-a infipt picioarele in nisipul racoros, a inchis ochii si si-a inceput exercitiile. S-a concentrat. A meditat. S-a umplut de energie, asa cum facea, in vremurile cand umbla liber pe plajele Marii Negre, celebrul guru Bivolaru.

S-a pierdut in larg

Imediat dupa sedinta de meditatie, cu bateriile incarcate si tonusul schimbat, Oreste a imbracat un costum intreg de neopren si s-a aruncat in valuri. In cateva minute s-a facut nevazut in larg si, la fel de repede, a inotat inapoi.loading...

Adauga un comentariu