Eveniment-Social

Praful de statuie

Publicat: 03 apr. 2001

•In loc de seminte pentru zarzavaturi si flori, in pachetele se vinde nisip •”Pui nisipul in pamant si-ti iese o statuie”, a declarat glumet primarul Constantin Simirad

In pietele din municipiul Iasi au aparut pana si seminte de flori sau zarzavaturi contrafacute. Primarul Constantin Simirad a adus la conferinta zilnica de presa cateva pachetele, frumos inscriptionate cu fotografii de flori si zarzavaturi, in interiorul carora a gasit pamant. Pliculetele erau puse in vanzare de o basarabeanca si o ieseanca. „S-a facut un control in piata si s-a descoperit ca doua precupete, Haruca Elena si Avadanii Mariana, in loc de seminte pentru flori, puneau in plicuri ce voiau ele. Multe din plicuri nu contineau decat nisip. Ce poate sa iasa daca semeni nisip? O statuie…”, a declarat glumet Constantin Simirad.
In acest mod, fiecare cetatean poate semana in vecinatatea blocului nisipul dintr-un plic si la toamna ii va iesi un bust. Ar fi o idee originala daca s-ar introduce in pliculete nisip selectionat, astfel incat locuitorii Iasului sa poata realiza chipurile oamenilor dragi lor. Multi s-au gandit ca ar putea aparea pliculete cu dreptunghi rosu din care sa rasara bustul Pamelei Anderson sau al Danielei Gyorfi, cu precizarea ca nisipul nu se poate lasa la indemana copiilor.
Catalin DUMITRESCUloading...

Adauga un comentariu