Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
150 g făină / 120 g zahăr / 2 ouă / 80 ml lapte / 60 ml ulei / 50 g miez de nucă / 1 lingură de cacao / 1 linguriță praf de copt / 200 g brânză de vaci / 1 ou / 80 g zahăr pudră / 20 g amidon
Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle spumă. Adăugăm zahărul, zahărul vanilat și amestecăm bine. Adăugăm uleiul, laptele, făina, praful de copt, pudra de cacao, miezul de nucă și amestecăm foarte bine până la omogenizare. Turnăm aluatul într-o tavă de copt tapetată cu ulei.
Într-un bol, amestecăm brânza de vaci cu ou. Adăugăm zahărul pudră, amidonul și amestecăm bine. Cu ajutorul unui poș, decorăm blatul. Coacem la temperatura de 175 de grade, timp de 30 de minute.