Dulciuri

Prajitura cu capsuni FARA coacere

Publicat: 31 mai 2016
2

Ingrediente:

450 ml lapte
12 biscuiti graham
cca 900 gr capsuni (spalate si feliate)
cca 800 gr frisca
1 plic de budinca de vanilie

Pentru topping (optional):
cca 100 gr fructe de padure si nu numai
cativa biscuiti graham faramitati
nuci tocate marunt
zahar pudra

Mod de preparare:

1. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj (din lapte si praful din plic). Las-o deoparte cel putin 5 minute.
2. Imparte capsunile in trei cantitati egale.

Asamblare:
3. Pune cateva linguri de frisca intr-un vas din sticla termorezistenta.
4. Acopera cu un strat de biscuiti.
5. Intinde frisca uniform peste biscuiti, apoi pune budinca si decoreaza cu o parte din feliile de capsuni.
6. Procedeaza asa pana la final. Ultimul strat trebuie sa fie de frisca.
7. Decoreaza cu ingredientele de la topping.





Adauga un comentariu