Dulciuri

Prajitura cu malai si portocale

Publicat: 13 mart. 2012

Ingrediente:

90 g malai
3 oua
350 g faina
200 g zahar
220 g unt topit
suc de portocala
coaja rasa de la o portocala
280 g marmelada de portocale
120 ml smantana

Mod de preparare:

Prima data incingem la 180 de grade cuptorul si tapetam cu hartie de copt o forma. Apoi amestecam intr-un bol malaiul si zaharul. Adaugam untul topit, sucul si coaja de lamaie, ouale si smantana si amestecam bine. Punem compozitia in forma de tort si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 50 de minute. Intr-o craticioara punem marmelada si 3 linguri de suc la incalzit. Turnam marmelada peste tort si lasam sa se raceasca. Taiem felii si servim cu smantana dulce.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu