Dulciuri

Prajitura Pastelui – Un deliciu pe care il vei termina repede de mancat

Publicat: 12 apr. 2017
2

Ingrediente:

3 morcovi marisori
3 oua
4 linguri pline faina
100 ml ulei floarea soarelui
1 plic praf de copt
3 linguri zahar brun
un varf lingurita scortisoara
ulei ptr uns tava
50 g ciocolata cu lapte
3 linguri smantana lichida

Mod de preparare:

Morcovii i-am curatat si i-am dat prin razatoarea cu ochiuri mici. Faina am amestecat-o cu praful de copt si scortiosoara.
Ouale le-am mixat putin impreuna cu zaharul, apoi am adaugat uleiul si morcovii (storsi in palme de zeama). La aceasta compozitie am incorporat faina, ajutandu-ma de o lingura.

Citeste si Uite cum se face salata de morcovi si praz cu maioneza

Am uns o tava de chec cu ulei, am tapetat-o cu hartie de copt, si am pus compozitia. Am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru cca 30 minute.
Am scos-o din cuptor, am lasat-o sa se racoreasca putin, apoi am glazurat-o cu ciocolata (ciocolata si smantana am pus-o pe foc mic, amestecand continuu, pana amestecul s-a omogenizat).
Am lasat prajitura sa se raceasca complet.

sursa: sim0na-world





Adauga un comentariu