Sport

Prea cruzi pentru Liga I: CSMS – Otelul 1-2

Publicat: 23 iul. 2012
1

@ CSMS Iasi – Otelul Galati 1-2 (0-0), intr-o partida din prima runda a Ligii I de fotbal @ Pentru Otelul au marcat Iorga, din penalty si Viglianti, in timp ce pentru CSMS singurul care a inscris a fost Claudiu Ionescu @ Iesenii au facut un meci slab, dar puteau obtine un rezultat de egalitate, pentru ca nici Otelul nu a facut o partida deosebita in Copou @ Etapa viitoare, CSMS joaca in deplasare la Dinamo Bucuresti

Doar 7 mii de spectatori au urcat aseara Copoul pentru a asista la primul meci al CSMS Iasi in Liga I de fotbal. Scandalul continuu de la echipa, joaca de-a demisia a lui Ionut Popa si a lui Prunea, dar si o campanie anemica de achizitii au facut ca la debutul in prima liga sa asiste un numar mult mai mic de spectatori decat anticipau conducatorii clubului. Nu doar in randul suporterilor a lasat urme scandalul de la echipa (cu Ionut Popa plecand sambata de la Iasi si intorcandu-se aseara, in jurul orei 17.30), ci si in moralul jucatorilor.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, cronica meciului CSMS – Otelul, principalele reactii si o galerie foto de la partida de aseara.

Comentarii
  • Nu mi se pare corect sa criticati si sa denigrati echipa locala…mai echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate,deoarece,dupa cum ati punctat,nici galatenii nu au avut un joc stralucit.
    …Dar sa nu ne impacientam,abia e primul meci,nimic nu e pierdut. Haide Poli !!!

Adauga un comentariu