Magazin

Predictii sumbre pentru acest an. Viitorul dezvaluit de cei mai temuti parapsihologi din lume

Publicat: 11 mai 2014
1
Trei dintre cei mai cunoscuti parapsihologi din Statele Unite, recunoscuti pentru puterile lor paranormale, dovedite in timp, au fost provocati sa faca mai multe predictii pentru anul 2014. Este vorba despre Kristy Robinett, Craig Hamilton-Parker si Betsey Lewis, considerati a fi oameni cu puteri paranormale, care pot citi viitorul. Iata, mai jos, ce spun acestia despre evenimentele din acest an.

Citeste si Previziuni sumbre pentru Marea Britanie

Betsey Lewis

Numeroase proteste sociale vor izbucni in cele mai mari orase ale lumii. In principal este vizat Egiptul unde in urma revoltelor va fi varsat mult sange. Papa Francisc va anunta omenirii o revelatie de-a sa. Este posibil ca religia sa se zdruncine din temelii. Activitatea vulcanica din intreaga lume se va intensifica. Se vor produce numeroase cutremure in Japonia si astfel pericolul care il reprezinta Fukushima va creste considerabil.
Era de dominare Apple va apune in 2014 si acest fapt se va petrece in urma unui scandal monstru care are la baza ideea de Big Brother. Exista numeroase voci care sustin ca Apple colaboreaza de mai multa vreme cu NSA si alte agentii americane pentru spionarea celor care cumpara telefoanele mobile produse de marea companie. Un nou tip de virus va pune probleme omenirii in toamna lui 2014. Obama va fi inlaturat de la putere. Aceasta conspiratie va fi pusa la cale in 2014 si va fi dusa la bun sfarsit in 2016. Regina Elisabeta se va imbolnavi grav in primavara anului viitor si exista sanse mari sa moara. Se vor realiza noi descoperiri cu privire la ADN si astfel se va deschide drumul spre vindecarea celor mai multe boli.
Dalai Lama se va imbolnavi va anunta ca reincarnarea sa se va produce intr-o tara occidentala si nu in Tibet, asa cum spune traditia. Papa Francisc va initia o serie de misiuni spirituale pentru vindecarea raului de pe Terra. O lumina uriasa va fi vazuta pe fundul oceanelor si nu va putea fi explicata de oamenii de stiinta. Aceasta va avea legatura cu anumite evenimente cosmice misterioase. Ramasitele unei civilizatii extrem de avansate vor fi descoperite in Groenlanda. Japonia va construi o bomba atomica asa cum nu s-a mai vazut pana in prezent. Se vor produce numeroase proteste ale activistilor in timpul Campionatului Mondial din Brazilia. Multe meciuri vor fi oprite din aceasta cauza, potrivit obiectiv.info.
Comentarii
Adauga un comentariu