Eveniment-Social

Prefectul orasului Iasi a solicitat verificari la retelele de distributie a gazelor

Publicat: 04 aug. 2016
1
Prefectul Marian Grigoras a solicitat realizarea de verificari la retelele de distributie a gazelor naturale din municipiul Iasi. In acest sens au fost transmise adrese catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei, catre E.ON Distributie Romania SA, dar si catre Inspectoratul Judetean in Constructii Iasi. „Cred ca este absolut necesar sa fie realizata o astfel de verificare pentru a oferi un grad sporit de siguranta tuturor iesenilor. Avand in vedere incidentul de la blocul de pe strada Vascauteanu, am solicitat ca verificarile sa fie efectuate in regim de urgenta pe raza municipiului Iasi, urmand sa fie extinse si in alte zone in care pot aparea probleme”.

Vezi si Mirosul mortii a dat tarcoale blocului din Copou. Amanunte ingrozitoare apar in urma tragediei – GALERIE FOTO, VIDEO

„O atentie sporita ar trebui acordata zonelor care sunt expuse posibilelor defectiuni, precum instalatiile cu durata de viata expirata sau aproape de expirare, daca este cazul, sau instalatiile asupra carora nu s-au realizat reparatii in ultima perioada”, a declarat prefectul Marian Grigoras. Monitorizarea verificarilor dispuse si efectuate va fi realizata de catre Inspectoratul Judetean in Constructii Iasi, care va informa periodic Institutia Prefectului asupra situatiei din teren.

Adauga un comentariu