Actualitate

Prefectura a luat masuri pentru AJUTORAREA celor pagubiti in urma exploziei din COPOU

Publicat: 02 aug. 2016
1
Prefectul Marian Grigoras a solicitat demararea procedurilor privind acordarea unor ajutoare de urgenta pentru familiile afectate de explozia de luni seara din zona Copou. „Am fost acolo pe toata perioada interventiilor pentru a putea dispune, la nevoie, suplimentarea resurselor mobilizate pentru salvarea persoanelor afectate de explozie. Exista o ancheta in curs care, sper eu, va stabili cat de repede posibil ce s-a intamplat acolo. Pana la finalizarea acestor verificari realizate de procurori, nu putem face alte declaratii cu privire la incident. In ceea ce priveste Institutia Prefectului, ne vom implica in procesul de ajutorare a familiilor care locuiau in blocul respectiv. In acest sens, am luat deja legatura cu Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Iasi pentru a fi demarate anchetele sociale in urma carora se va stabili daca se pot acorda ajutoare de urgenta”, a declarat prefectul Marian Grigoras.
In perioada urmatoare, Inspectoratul Judetean in Constructii va realiza o prima evaluare a blocului pentru a stabili in ce masura imobilul mai prezinta siguranta in exploatare. „Vom fi aproape si de reprezentantii inspectoratului in aceste verificari. Cred ca este foarte important ca oamenii sa stie ce au de facut in continuare, daca mai pot locui acolo sau nu, daca imobilul poate fi consolidat sau este nevoie de demolare. Dupa aceasta prima evaluare realizata de reprezentantii inspectoratului, urmeaza sa fie realizata o expertiza complexa. Vreau sa transmit sincere condoleante familiei indurerate si sa ii asigur pe cei afectati de tot sprijinul de care pot dispune”, a precizat prefectul judetului Iasi. Pe durata noptii, paza imobilului a fost asigurata de jandarmi de la Inspectoratul Judetean Iasi. 
Comentarii
  • MESERIASII LUI PESTE SI BAIETII DESTEPTI ADICA ESCROCII DIN BIROURILE EON AU LASAT INSTALATIILE DE GAZ DIN IASI DE CIRCA 10-15 ANI IN PARAGINA ,NU AU MAI FACUT SI NU AU MAI INVESTIT NIMIC IN INSTALATIILE DIN ORAS ,TOATE SUNT VARZA,RUGINITE SI SCAPA PE LA ORCE INFILETARE ,PESTE TOT PE LA POSTURI DE REGLARE ,IN CASE ,BLOCURI PESTE TOT ,NU MAI SPUI CA PE ESCROCII DE LA GAZ NU II INTERESEAZA DECAT VENITURILE LOR ,FRAUDELE CARE LE MAI COMPLETEAZA VENITUL ,CONTURILE DE MII DE EURO,VACANTE DESE SI IN STRAINATATE ,PETRECERI CU MINORE,VILE SI MASINI SCUMPE ETC ,EON GAZ A DEVENIT UN ADEVARAT BABILON UNDE TOTI FAC CE VOR SI NU II INTREABA NIMENI NIMIC.

Adauga un comentariu