Info Turism

Pregateste-te de vacanta! Pasi ca sa faci furori pe plaja

Publicat: 26 iul. 2012

Perioada de dinaintea vacantei poate fi foarte solicitanta pentru femei. „Oare mi se mai vede celulita?”, „Of, mi-a ramas putina burtica!”,  „Doamne, sper sa nu ma fac de rusine pe plaja” sunt doar cateva din stresurile care le cuprind. Ca sa nu mai ai nici un fel de problema, in afara de un regim alimentar echilibrat (care trebuie tinut toata viata, nu doar cu cateva zile inainte de plecare) si exercitiile fizice de rigoare, poti urma alte 5 recomandari de pe site-ul Yahoo Shine.

Ai grija de par!

Nimic nu este mai reconfortant decat o zi petrecuta la coafor. In plus, podoaba capilara va fi rasfatata inaintea unui tratament dur: soare puternic in combinatie cu apa sarata. Vizita la coafor te va scapa de cosmarul varfurilor despicate si al parului uscat.

Ai grija de piele!

Bea cel putin doi litri de apa pe zi, astfel hidratarea va veni si din interior. La exterior, aplica cel putin o data pe zi crema nutritiva, bogata in vitaminele A si E. Nu ocoli nici parul, o masca hidratanta pe baza de ulei de masline va fi binevenita, mai ales daca ai parul uscat.

Nu uita de crema de protectie!

O piele arsa de soare nu este tocmai placuta privirii, ca sa nu mai vorbim de suferinta posesorului. Foloseste crema de protectie solara cand iesi din casa, nu doar cand te duci la plaja. Soarele actioneaza indiferent de locul in care te afli. In plus, crema SPF se aplica cu 30 de minute inainte de a iesi in soare si nu cand te afli deja pe plajaloading...

Adauga un comentariu