Magazin

Pregateste-ti garderoba pentru anotimpul friguros

Publicat: 03 oct. 2018

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi si este timpul sa ne imbracam mai gros. Este o trecere mai grea de la maneci scurte, rochii vaporoase si camasi de in, la pulovere, cardigane jachete si paltoane. In unele cazuri, schimbarea garderobei presupune batai mari de cap, timp pierdut si investitii financiare.

De-a lungul timpului, desi paltanele, pelerinele, jachetele si chiar costumele de ski sunt impermeabile, ele isi pierd din proprietati. De cele mai multe ori, chiar dupa prima spalare/ curatare, articolul isi pierde stratul impermeabil. De asemenea in timpul sezonului rece intemperiile sunt foarte dese si uneori neprevazute. 

Pentru a scapa de acest stres, o solutie eficienta si la indemana fiecaruia este impermeabilizarea hainelor.

Impermeabilizarea reprezinta procesul aplicarii unei pelicule speciale pe articolul de imbracaminte pentru a-i creste rezistenta la ploaie si zapada. Pardesiele, jachetele groase, costumele de ski, sunt tratate special pentru a le imbunatati coeficientul de impermeabilitate. Acest coeficient initial se diminueaza prin purtarea zilnica si curatarea succesiva.

Tratamentul de impermeabilizare este complementar curatirii deoarece aceasta reda articolelor de imbracaminte <>. Pentru eficienta maxima , tratamentul de impermeabilizare trebuie repetat dupa fiecare curatare.

Cu toate acestea, trebuie retinut faptul ca impermeabilizarea nu este eficienta in cazul unei ploi torentiale.

Pentru un tratament de impermeabilizare eficienta si fara mari batai de cap va recomandam personalul calificat 5asec, specialisti in tratamente textile si care va ofera rezultatul dorit cu minumul de efort depus si la preturi foarte bune. 

Tot in aceasta perioada trebuie avuta grija la pregatirea si stocarea hainelor nefolosite. De cele mai multe ori in spatiile locuite umezeala creste, lumina naturala este diminuata , iar caldura din interiorul apartamentelor atrag daunatorii din mediul extern, precum moliile care sunt cei mai daunatori.

Moliile sunt fluturi mici, care isi depun ouale lor nevizibile pentru ochiul uman, pe hainele dumneavoastra. Acestea din urma pot sa ramana mult timp in dulap, deoarece au suficienta umiditate si caldura pentru a trai in acel mediu favorabil dezvoltarii lor. In tot acest timp ouale se transforma in larve care mananca fibrele de lana si alte fibre naturale prezente in haine.

O ingrijire regulata a hainelor dumneavoastra este foarte recomandata. Este necesar punerea hainelor curate in dulap, mai ales in timpul schimbarilor de sezon, cu scopul de a evita inmultirea moliilor.

Usile dulapurilor, cat si a sertarelor dumneavoastra trebuie sa se inchida perfect, pentru a evita intrarea acestora. De asemenea, se recomanda acoperirea haineleor pe care le purtati foarte rar.

Pentru a evita infestarea si deteriorarea hainelor putem sa apelam la solutii existente din comert. Cu toate acestea, curatarea acestor articole de catre specialisti se dovedeste de cele mai multe ori a fi tratamentul complet care garanteaza curatenia perfecta.

5asec inoveaza si va ofera un tratament anti molii pentru fiecare articol ce contine fibre naturale animale. Aceasta este singura garantie pentru o protectie optima. 

MICROSTOP Anti Molii este un tratament ce foloseste doar esente din plante naturale. Este absolut sigur pentru sanatatea dumneavoastra. 

Pentru cei care doresc sa afle mai multe detalii cu privire la impermeabilizare si protejarea articolelor impotriva moliilor, echipa 5aSec va sta oricand la dispozitie la numarul de telefon 0725.341.118 sau ii puteti vizita la sediul de pe strada Sfantul Lazar, numarul 29, langa complexul Palas.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit