Eveniment-Social

Pregătire gratuită pentru examenul de Bacalaureat 2022 organizată de Universitatea Tehnică din Iași

Publicat: 15 feb. 2022
Pregătire gratuită pentru examenul de Bacalaureat 2022 organizată de Universitatea Tehnică din Iași
Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași organizează și anul acesta pregătire gratuită pentru candidații la examenul de Bacalaureat 2022. Aceasta va avea loc la disciplinele: Matematică, Informatică, Chimie și Fizică. De precizat este că Facultatea de Automatică și Calculatoare organizează admitere pe baza unui test scris

Pentru examenul de Bacalaureat 2022, Universitatea Tehnică din Iași organizează pregătire gratuită! Aceasta este destinată celor care au absolvit clasa a XII-a sau care se află, acum, în ultimul an de liceu. Pregătirea va fi făcută de profesori ai instituției, voluntar. Disciplinele la care se va derula pregătirea sunt: Matematică, Informatică, Chimie și Fizică

La Bacalaureat 2022, Universitatea Tehnică (TUIASI) ”Gheorghe Asachi” din Iași organizează pregătire gratuită! Aceasta este destinată celor care au absolvit clasa a XII-a sau care se află acum în ultimul an de liceu. Activitatea va fi derulată, voluntar, de profesori ai instituției.

Disciplinele la care se va derula pregătirea sunt: Matematică, Informatică, Chimie și Fizică. De precizat este faptul că Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași organizează admitere pe baza unui test scris.

Pregătire Bacalaureat 2022 pentru elevii care nu își permit să plătească meditații

Cursurile vor demara din luna martie 2022 și vor avea loc sâmbăta. La acestea sunt așteptați liceenii care își doresc să se pregătească pentru Bacalaureat, însă nu își pot permite să plătească ore de meditații. În anii trecuți au participat zeci de liceeni, unii și din alte orașe din județ, precum Hârlău, Târgu Frumos sau Podu Iloaiei. Totul în colaborare și cu Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași.

”Desigur, și anul acesta vom avea acest program de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2022. Totul va fi realizat de profesorii noștri. Disciplinele incluse sunt: Matematica, Informatica, Chimia și Fizica. Trebuie precizat faptul că Facultatea de Automatică și Calculatoare de la noi are examen de admitere, astfel noi venim în sprijinul tinerilor care și-ar dori să vină aici. Pregătirea este una gratuită”, a precizat prof. univ. dr. Dan Cașcaval, rectorul TUIAȘI.

Calendarul examenului de Bacalaureat 2022, sesiunea iunie-iulie

Calendarul examenului de Bacalaureat 2022, sesiunea iunie-iulie, este următorul: 23 – 27 mai 2022 – înscrierea candidaților la prima sesiune de examen, 27 mai 2022 – încheierea cursurilor pentru clasa a XII-a / a XIII-a, 6 – 8 iunie 2022 – evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în Limba română – proba A, 8 – 9 iunie 2022 – evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în Limba maternă – proba B, 9 – 10 iunie 2022 – evaluarea competențelor digitale – proba D, 13 – 15 iunie 2022 – evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională – proba C, 20 iunie 2022, Limba și literatura română – proba E.a) – proba scrisă, 21 iunie 2022, proba obligatorie a profilului – proba E.c) – proba scrisă, 22 iunie 2022 – proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă, 23 iunie 2022 – Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă.

Pe 27 iunie 2022 – afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12:00 – 18:00, 28 – 30 iunie 2022 – rezolvarea contestațiilor, 1 iulie 2022 – afișarea rezultatelor finale. Astfel, la Bacalaureat 2022, Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași organizează pregătire gratuită, tocmai pentru a veni în sprijinul tinerilor în a trece de „examenul maturității”.
Adauga un comentariu