National

Pregatiri de Apocalipsa la o cabana din Paltinis: folii izolante la geamuri, saci cu haine, sute de conserve, generator si 4.000 de litri de motorina – VIDEO

Publicat: 20 dec. 2012
1
30 de persoane din Bucuresti si Cluj au rezervat o cabana din Paltinis pentru a se feri de sfarsitul lumii. Au adus cu ei saci plini cu haine, lumanari, sute de conserve, iar pregatirile sunt in toi.
Proprietara cabanei spune ca solicitarea a venit, probabil, din cauza „centrelor energetice” existente in zona. „Acest grup mi-a solicitat sa le pun la dispozitie unitea pe care o conduc pentru a-si petrece intr-un alt mod ziua de 21 decembrie. Geamurile vor fi izolate ca sa nu treaca lumina zilei, pentru ca se presupune ca s-ar putea intampla aceasta trecere si mai multe fenomene de alta natura care ar putea dauna sanatatii. Au ales aceasta locatie pentru ca suntem dotati cu sobe de lemne, avem caldura proprie, nu depindem de nimeni si in caz de o anumita calamitate din punct de vedere electric suntem mai protejati. Din cate stiu in Paltinis sunt mai multe centre energetice, unul este chiar in apropiere de noi, unul este chiar foarte aproape de vila noastra si probabil si de asta au optat sa vina in aceasta zona”, explica Nora Staicu, proprietara cabanei. 
Cei 30 de turisti au venit cu saci intregi de haine groase, lumanari, chibrituri, lanterne, plapume, paturi, un generator de curent si 4.000 de litri de motorina, provizii care sa le ajunga pentru 2 luni de zile. In camara cabanei au fost asezate sute de conserve, dar si paste fainoase, orez sau zahar, iar acum toata lumea asteapta sa vada ce se va intampla pe 21 decembrie. „Probabil muzica, petrecere, nu stiu exact ce va fi. Speram sa scapam de sfarsitul lumii, in mod sigur o sa scapam, dar noi suntem pregatiti de orice, ce se intampla cu toata lumea se intampla si cu noi”, adauga Nora Staicu.
Comentarii
Adauga un comentariu