Sport

Pregatiti-va de SPECTACOL! Astazi se joaca finala Cupei Mondiale la rugby

Publicat: 30 oct. 2015
1

Cel mai asteptat meci din rugby-ul mondial, Australia Noua Zeelanda, se va disputa astazi, de la ora 18:00. Cu câte doua trofee la activ în competitia suprema, marile rivale sunt gata de finala. Pentru neo-zeelandezul Dan Carter, partida de pe Twickenham va fi speciala. Starul All Blacks a ratat finala de acum patru ani din cauza unei accidentari.

„Aceasta este frumusetea Cupei Mondiale. Nu seamana niciun meci cu altul. Este a patra mea Cupa Mondiala, dar nu am jucat niciodata într-o finala. Abia astept, va fi o provocare mare”, a spus Carter. De trei ori s-au întâlnit cele doua rivale la Cupa Mondiala, de fiecare data în semifinale. Australia s-a impus de doua ori, în timp ce Noua Zeelanda a iesit învingatoare la ultima editie. Meciul dintre Australia si Noua Zeelanda se va disputa astazi, de la ora 18:00, in direct pe Digi Sport.

În finala mica, aseara s-au infruntat Africa de Sud si Argentina. Africa de Sud a câstigat de fiecare data meciurile pentru medalii de la Cupa Mondiala. De doua ori titlul suprem si o data finala mica. Argentina s-a aflat doar o data în meciul pentru bronz, pe care l-a câstigat în 2007, în fata gazdei Franta.

Adauga un comentariu