Local

Prejudiciu urias intr-un dosar al procurorilor de la DNA Iasi

Publicat: 06 mai 2015
1

Ieri, procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi au decis trimiterea in judecata a directorului unei societati comerciale care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste un milion de euro. Alaturi de directorul Tudorel Harabor a fost trimisa in judecata si societatea la care lucreaza. Acuzatia este aceea de evaziune fiscala in forma continuata, comisa în forma retinerii si nevarsarii, cu intentie, în cel mult 30 de zile de la scadenta, a sumelor reprezentând impozite sau contributii cu retinere la sursa. „În perioada 31.01.2009 – 31.01.2012, lunar, inculpatul Harabor Tudorel, în calitate de director general al SC Fepa SA Barlad, a retinut si nu a virat la bugetul de stat impozite si contributii cu retinere la sursa, în suma totala de 4.795.981 lei, din care: 1.764.856,00 lei impozit pe venituri din salarii, 1.918.664,00 lei contributia individuala de asigurari sociale de stat, 1.021.292,00 lei contributia individuala de asigurari de sanatate si 91.169,00 lei contributia individuala de asigurari sociale – somaj”, au precizat procurorii. Pentru recuperarea prejudiciului, procurorii au instituit sechestru asigurator asupra bunurilor ce apartin atat directorului, cat si societatii mentionate.

Comentarii
  • cum a putut directorul general sa faca aceste infractiuni de unul singur? cei care intocmeau documentele financiare erau drogati? si banii datorati bugetului si neplatiti,la ce au fost folositi? O stire de presa trebuie sa fie completa,altfel devine plictisitoare.

  • BANII SUNT IN CONTURILE LOR IN ELVETIA, PE NUMELE AMANTELOR, NEPOTILOR. VEDETI CA TOTI SUNT DIVORTATI DAR LOCUIESC CU SOTIILE .SI SUNT SARACI LIPITI PAMANTULUI , NU AU PE CE SA PUNA SECHESTRU FISCUL .UNA ,PROSTITUATA ,FOSTA TAPU, ACTUALMENTE SOTIA LUI HARABOR , ARE BMW ULTIMUL TIP.ARE SI AUDI , CE MAI PARC AUTO ..

Adauga un comentariu