Magazin

Preludiu in piscina – „Burlacul” Edward in rolul principal

Publicat: 19 iun. 2012

Edward Strohlen, tanarul milionar care a facut furori in cea de-a doua editie a show-ului „Burlacul” (Antena 1), a dat o reprezentatie de zile mari, sambata, la piscina unui club din Snagov. Incitat la extrem de formele unei brunete voluptuoase, barbatul a dat frau liber fanteziilor erotice si putin a lipsit ca restul clientilor sa asiste la o partida de sex live.

BurlaculEdward a invatat si a aprofundat tot ce i-a predat mentorul sau, mult mai experimentatul Catalin Botezatu. Deschizator de drumuri, dupa ce a facut sex cu Bianca Dragusanu in mare, pe vremea cand ea era doar „blonda lui Bote”, designerul pare sa-l fi convins pe invatacel ca merita sa incerce si el senzatiile tari in mediul… acvatic. Asa se face ca sambata, Edward a profitat din plin de faptul ca a mers insotit la o piscina, la Snagov, si ore intregi a repetat ce l-a invatat Botezatu. Partenera lui nu a fost Ana Maria Savu, blonda care i-a sucit mintile pe parcursul emisiunii „Burlacul” si care, in urma cu cateva saptamani, i-a refuzat oferta de a se impaca, ci o bruneta durdulie si lipsita de inhibitii. In ciuda faptului ca au avut in permanenta spectatori, cei doi au transpus in realitate o fantezie sexuala de toata indrazneala.

Cu doar un gest, Edward si-a convins insotitoarea sa intre in piscina. Incitat la extrem de sex-appeal-ul ei, acesta a imbratisat-o si a inceput sa o sarute cu patima, mangaindu-i formele pline si lipindu-se de ea intr-un gest puternic erotic. Excitata, fata a intrat in joc si si-a incolacit picioarele in jurul lui, intr-un balans demn de peliculele XXX. Ignorand cu totul locul in care se aflau, cei doi si-au continuat preludiul ore bune, cu mici pauze de… revigorare. Cert este ca ora 20.00, cand soarele asfintise si personalul localului incepuse sa plece acasa, i-a prins tot in piscina si tot excitati.

Sursa: cancan.ro

Comentarii
  • *) SUPERFEMEI.NET Un site destinat exclusiv adultilor.

    2) PUBLIEST.INFO tot ce vrei gasesti la noi :Haine.Incaltari.Telefoane.Turism.Cosmetice.Produse pentru Slabit si multe alte produse.

    3) LIVE-FOR-LOVE.INFO un alt fel de site pentru adulti.

Adauga un comentariu