National

Premiera la Bucuresti: conferinta-eveniment „De profesie OM – un dialog autentic despre TINE”, cu Dan Puric

Publicat: 26 feb. 2014

Atunci cand oameni adevaratii se intalnesc, dialogul apare spontan, din dorinta de a impartasii idei, experiente, valori, pareri, bucurii. Asa s-a intamplat si miercuri seara, in cadrul conferintei De profesie OM – un dialog autentic despre TINE” cu Dan Puric, eveniment organizat de eJobs in cadrul Restaurant Elisabeta din Bucuresti. 
   
Organizata in premiera in cadrul Evenimentelor eJobs, conferinta „De profesie OM – un dialog autentic despre TINE” cu Dan Puric s-a desfasurat pe parcursul a peste doua ore si a reunit 300 de persoane, care au intrat in mod direct sau indirect in dialog cu maestrul Dan Puric.  Conferinta-eveniment a deschis seria intalnirilor de dezvoltare personala in context profesional pe care eJobs.ro – site-ul nr.1 in recrutarea online – le va organiza pe tot parcursul anului 2014, in Bucuresti si in principalele orase ale tarii.

„Prin organizarea conferintei „De profesie OM – un dialog autentic despre TINE”, cu Dan Puric, ne-am dorit sa provocam publicul la un exercitiu de constientizare a valorilor esentiale. Cu ajutorul invitatului nostru – maestrul Dan Puric – am incercat sa redescoperim atat ceea ce suntem, cat si ceea ce vrem sa devenim, facand apel la repere contemporane, dar si la valori autentice, din trecut.”, a declarat Ana-Maria Cetatean, Brand Manager eJobs.

Timp de peste doua ore, participantii la conferinta-eveniment „De profesie OM – un dialog autentic despre TINE”, cu Dan Puric au avut ocazia sa analizeze, dintr-o alta perspectiva, lumea in care traiesc, sa dialogheze cu maestrul Dan Puric despre propriile planuri si obiective, dar si despre valori, prin prisma generatiilor din care fiecare face parte.

„Am avut bucuria sa intalnim la conferinta atat adolescenti, de 16 ani, foarte multi tineri, dar si adulti sau persoane trecute de 80 de ani. Ne-am bucurat, asadar, de un dialog valoros, intre generatii”, a mai adaugat Ana-Maria Cetatean. 

Cele peste 300 de persoane prezente in sala au avut ocazia sa adreseze numeroase intrebari maestrului Dan Puric, care a raspuns, cu mult umor, dar si cu talc, impartasind din exemplele personale, dar si din cele oferite de literatura sau de personalitatile care i-au marcat existenta.

Pe 26 februarie, conferinta-eveniment „De profesie OM – un dialog autentic despre TINE”, cu Dan Puric, va avea loc si la Iasi, in cadrul unuia dintre cele mai mare centre de conferinte din tara – Palas Congress Hall. 

„Anul acesta ne-am propus sa ne intalnim si cu profesionistii din tara, pe care ii simtim in egala masura constienti de importanta evolutiei lor continue pe plan personal si dornici de un parcurs profesional de succes. In contextul temei si a prezentei maestrului Dan Puric in cadrul evenimentului, alegerea Iasiului a fost una fireasca, fiind una dintre cele mai potrivite destinatii culturale la nivel national”, a mai declarat Ana-Maria Cetatean. 

Conferinta-eveniment  „De profesie OM – un dialog autentic despre TINE”, cu Dan Puric este organizata de eJobs.ro – site-ul nr.1 in recrutarea online si beneficiaza de sprijinul media al: EUROPA FM, Buna ziua Iasi, Libertatea, Unica, Avantaje, JOY, Elle, Psychologies, Evz.ro si Capital.

Fie ca este vorba despre conferinte, training-uri, targuri de cariera sau despre alte forme publice de relationare, evenimentele eJobs se adreseaseza tuturor celor care isi doresc sa evolueze pe plan profesional si personal, reprezentand totodata si locul de intalnire al specialistilor din diverse domenii.

Pentru detalii suplimentare despre conferintele eJobs, accesati: evenimente.ejobs.ro

Adauga un comentariu