Eveniment-Social

Premiera la Iasi: Conferinta-eveniment „De profesie OM – un dialog autentic despre TINE, cu Dan Puric”

Publicat: 27 feb. 2014

Miercuri, 26 februarie, a avut loc, in premiera la Iasi, conferinta-eveniment De profesie OM – un dialog autentic despre TINE, cu Dan Puric” organizata de eJobs – site-ul nr.1 in recrutarea online. In atmosfera primitoare a salii Verdi, din cadrul Complexului Palas Congress Hall, cei peste 200 de participanti la conferinta s-au bucurat de intalnirea cu maestrul Dan Puric. Discursul despre valori umane, traditie si respect i-a tinut pe cei prezenti in sala cu mintea si sufletul deschise, timp de peste 90 de minute, pentru ca mai apoi maestrul Dan Puric sa ii indemne pe toti la dialog. Si pentru ca intalnirea a fost una autentica, intre oamenii adevarati, dialogul a aparut spontan, din dorinta de a impartasii idei, experiente, valori, pareri, bucurii.

500 de OAMENI au intrat in dialog cu mastrul Dan Puric
Organizata in premiera in cadrul Evenimentelor eJobs, conferinta „De profesie OM – un dialog autentic despre TINE” cu Dan Puric s-a desfasurat pe 26 februarie la Iasi, la o saptamana distanta de intalnirea pe aceeasti tema, care a avut loc la Bucuresti. Practic, in decurs de o saptamana, peste 500 de persoane din Bucuresti si Iasi au avut ocazia sa il intalneasca, sa il asculte si sa intre in dialog cu maestrul Dan Puric. 

„Am avut bucuria sa intalnim, la Iasi, profesionisti adevarati, persoane interesate si constiente de importanta evolutiei lor continue pe plan personal si dornice sa interactioneze. In contextul temei si a prezentei maestrului Dan Puric in cadrul evenimentului, dar si al relatiei deosebite cu participantii, Iasiul a fost o alegere foarte potrivita. Ca atare, ne propunem ca, pe tot parcursul acestui an, sa mai organizam astfel de evenimente si sa creem contextul potrivit pentru a aduce, in fata profesionistilor din Iasi, multe alte personalitati ale vietii culturale sau de afaceri din Romania”, a declarat Ana-Maria Cetatean, Brand Manager eJobs. 

Conferinta-eveniment  „De profesie OM – un dialog autentic despre TINE”, cu Dan Puric este organizata de eJobs.ro – site-ul nr.1 in recrutarea online si beneficiaza de sprijinul media al: EUROPA FM, Buna ziua Iasi, Digi 24 Iasi, Libertatea, Unica, Avantaje, JOY, Elle, Psychologies, Evz.ro si Capital.

Fie ca este vorba despre conferinte, training-uri, targuri de cariera sau despre alte forme publice de relationare, evenimentele eJobs se adreseaseza tuturor celor care isi doresc sa evolueze pe plan profesional si personal, reprezentand totodata si locul de intalnire al specialistilor din diverse domenii.

Pentru detalii suplimentare despre conferintele eJobs, accesati: evenimente.ejobs.ro

Adauga un comentariu