International

Premierul bulgar, suspectat ca s-a intalnit cu un mafiot rus cautat de Interpol

Publicat: 20 ian. 2012
1
Premierul bulgar, Boiko Borisov, a negat, prin intermediul ministrului de Interne, Tvetan Tvetanov, ca s-ar fi intalnit cu mafiotul rus Konstantin Tiganov, cautat de Interpol, potrivit ziare.com.
„Nu a avut loc nicio intalnire intre premier si aceasta persoana. In ceea ce priveste fotografiile facute in timpul meciurilor de fotbal, trebuie sa recunosc faptul ca Ministerul de Interne nu exercita control asupra tuturor jucatorilor de pe teren sau asupra tuturor fanilor care vin sa vada evenimentul sportiv”, a precizat Tvetanov, astazi, in Parlament, potrivit Novinite.
Tsvetanov i-a raspuns astfel parlamentarului socialist Anton Kutev, care a facut referire la un articol publicat recent de revista anti-guvernamentala Galeria, in care era publicata o fotografie infatisandu-l pe premier jucand fotbal cu mafiotul rus, in data de 27 august 2008, cand Borisov era primar al Sofiei.
Tiganov este seful gruparii criminale ruse Uralmash si este cautat de autoritatile ruse din 2003 si de Interpol din 2006. A primit cetatenia bulgara in 2001, insa a fost expulzat zece ani mai tarziu, interzicandu-i-se intrarea in tara pentru zece ani. 
Adauga un comentariu