Actualitate

Premierul desemnat Nicolae Ciucă, declaraţii de ultimă oră înainte de negocierile cu PSD şi cu USR

Publicat: 25 oct. 2021
Nicolae Ciucă, premierul desemnat în uniformă militară susține o conferință de presă
Nicolae Ciucă, premierul desemnat a vorbit despre negocierile cu PSD și USR

Nicolae Ciucă, premierul desemnat al României a oferit o serie de declaraţii în contextul în care este aşteptat ca acesta să poarte discuţii şi negocieri atât cu PSD cât şi cu USR. Nicolae Ciucă a menţionat faptul că programul de Guvernare este gata şi urmează să discute cu PSD despre includerea punctelor pe care social democraţii şi le doresc.

Pe de altă parte, Nicolae Ciucă a vorbit şi despre faptul că PNL i-a dat mandat pentru negocierea unui Guvern minoritar susţinut în Parlament.

Premierul desemnat Nicolae Ciucă oferă declaraţii înainte de întâlnirea cu PSD și USR

Premierul desemnat a declarat că în aceste momente programul de guvernare este făcut şi că lucrează la negocierile cu PSD şi cu USR pentru a ajunge la un consens. Nicolae Ciucă a declarat că l-a sunat pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, cu care a vorbit despre o susţinere în Parlamentul României:

Ne propunem să rezolvăm problemele din România, în perioadă de criză. Suntem în Parlamentul României, sper să avem dialog şi să căutăm soluţii. Nu cred că ne găsim în perioada în care să spunem nu facem. Eu am venit să căutăm un dialog. Am discutat cu Marcel Ciolacu la telefon, am rămas să finalizăm programul de Guvernare, am finalizat programul, analizăm propunerile PSD, ne întâlnim azi cu Dacian Cioloș Vom avea discuţii cu toţi cei care sunt dispuşi la discuţii şi care înţeleg că sunt dispuşi să căutam soluţii.

Suntem dispuşi să discutăm. Nu am întâlnit cu PSD ca să discut. Mandatul la nivelul partidului este să căutăm susţinere într-un Guvern minoritar. a declarat Nicolae Ciucă.

Adauga un comentariu