National

Premierul Florin Cîțu vrea demisia lui Vlad Voiculescu: „Să vedem dacă mai există onoare în România”

Publicat: 11 apr. 2021
Vlad Voiculescu și Florin Cîțu
Vlad Voiculescu și Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu face un apel la actualui ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu și îi solicită voalat demisia acestuia. Acesta a menționat într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare faptul că de la toți miniștri și-a dorit trei lucrui: „Transparenţă, coerenţă, profesionalism”.

Atât în cadrul conferinței de presă susținute astăzi cât și în mesajul postat, Florin Cîțu a dat de înțeles că așteaptă demisia lui Vlad Voiculescum.

„Este un lucru pe care l-am cerut de la toţi miniştrii: transparenţă, coerenţă, profesionalism.
Aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu Ministerul Finanţelor sau aşa cum fiecare elev are legătură cu Ministerul Educaţiei, şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii.
Referitor la situația de la Spitalul Foișor: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România”, a scris Florin Cîțu.

La declarația de presă de la ora 16, unde, spre deosebire de Vlad Voiculescu, premierul a acceptat întrebări de la jurnaliști, Florin Cîțu a fost întrebat cine ar trebui să facă un pas în spate, după scandalul de la Spitalul Foișor

El a răspuns că „este vorba de onoare, să vedem dacă mai există onoare în România”.

Când a fost întrebat la cine se referă, Cîțu s-a întrebat, retoric, dacă este normal să intervină prim-ministrul „să vorbească și cu primarul Bucureștiului, și cu manageri”, cu referire la deblocarea situației de la Spitalul Foișor.

În contextul în care mai mulți lideri PNL au cerut remanierea lui Vlad Voiculescu, Florin Cîţu a fost întrebat dacă va propune acest lucru.

„Remanierea sau orice decizie despre vreun ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunța”, a răspuns Florin Cîţu.

Comentarii
  • Bai schioru pooliii din coceni esti la curent cu marlaniile ratatilor pe care i-ai pus in guvernul tau criminal? Taci ca un kur ranjit? Numai pe timpul lui hitler se mai ingropau oamenii in pielea goala, gunoi ordinar ce esti!

Adauga un comentariu