National

„Premierul meu” cerut de Klaus Iohannis, cercetat intr-un dosar disjuns din Gala Bute. Iata DOVADA

Publicat: 12 aug. 2015
1
Catalin Predoiu este cercetat de procurorii DNA intr-un dosar disjuns din Gala Bute. Porivit Romania TV, liberalul ar urma sa fie chemat la DNA pentru a fi audiat. Radu Cristescu, membru PMP, prezinta, miercuri pe pagina sa de Facebook, documente aflate in dosarul procurorilor si ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la „premierul” Predoiu.

 

Procurorii au disjuns din dosarul Elenei Udrea o ancheta pe numele lui Catalin Predoiu privind avizele pe care acesta le-a semnat, in calitate de ministru al Justitiei, pentru organizarea Galei Bute.

Citeste si  Victor Ponta, veste proasta pentru bugetari: Daca nu trece Codul fiscal, ADIO salarii marite

Disjungerea cauzei si constituirea a patru dosare separate in vederea continuarii cercetarilor cu privire la…. sesizarea corpului de control al primului ministru cu privire la fostii ministri Ialomitianu Gheorghe si Predoiu Catalin Marian.”, se arata in rechizitoriul „Gala Bute„.
Radu Cristescu, membru PMP, ii cere, intr-o postare pe Facebook, presedintelui Iohannis sa renunte la aceasta propunere de premier.

Citeste si  Traian Basescu si Vasile Blaga, audiati in dosarul jurnalistilor rapiti

„In ultimele doua luni, mi-am exprimat o opinie pertinenta cu privire la «premierul din/in umbra» al Romaniei – Catalin Predoiu. In tot acest timp am fost intrebat de documente. Iata ca au aparut si documentele: Catalin Predoiu este cercetat intr-un dosar care a fost disjuns din Gala Bute!
Sunt de acord ca Victor Viorel Ponta nu trebuie sa mai ocupe functia de prim ministru, dar acest lucru trebuie sa se realizeze democratic si cu o alternativa in folosul romanilor.

Citeste si  Iohannis, nervos ca nu-i mai creste salariul: „Nu pot sa accept ca un Guvern adopta o 

Mi-e greu sa inteleg logica lucrurilor: inlocuim un premier penal cu unul la fel de penal sau poate mai penal? De asemenea, oare Parchetul lucreaza cu jumate de masura? Sper ca Presedintele Klaus Iohannis sa se fi lecuit cu ocazia asta si sa renunte la «Predoiul meu»”, a scris Radu Cristescu pe Facebook, adaugand o copie a filei din rechizitoriu privind dosarele disjunse.
Adauga un comentariu