Actualitate

Premierul Nicolae Ciucă, întâlnire cu reprezentanții cultelor. Certificatul verde ar putea fi folosit pentru accesul în biserici – SURSE

Publicat: 02 dec. 2021
Premierul Nicolae Ciucă va avea o întâlnire cu reprezentanții cultelor religioase din România și cu cei ai Secretariatului de Stat pentru Culte. Discuțiile vor fi pe tema certificatului verde

Nicolae Ciucă va avea o întâlnire cu reprezentanţii cultelor în cursul zilei de joi. Ar urma să se discute și despre certificatul verde.

Joi, începând cu ora 11.00, premierul Nicolae Ciucă va avea o întâlnire cu reprezentanții cultelor religioase din România și cu cei ai Secretariatului de Stat pentru Culte. Potrivit unor surse citate joi dimineață de Antena 3, ar urma să se discute – în premieră – ca certificatul verde să fie folosit pentru accesul în biserici. Rămâne de văzut ce decizie va fi luată în mod oficial.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și președintele PSD, Marcel Ciolacu, ar urma să fie prezenți la aceste discuții.

După întâlnirea premierului Nicolae Ciucă cu reprezentanții cultelor religioase din România, vor fi anunțate oficial temele discutate, a precizat Guvernul.

Adauga un comentariu