International

Premierul Republicii Moldova NU si-a luat BAC-ul

Publicat: 16 mart. 2015
Din raspunsul Ministerului Educatiei din Republica Moldova la interpelarea unui deputat de la Chisinau reiese ca actualul premier de peste Prut a fost exmatriculat din liceu, nu are bacalureat, s-a inscris totusi la ASE-ul din Moldova, de unde a fost iar exmatriculat. Gaburici a reusit insa sa-si ia diploma de licenta la Universitatea Slavona, arata un document al Ministerului Educatiei.
Chiril Vasilievici Gaburici a fost exmatriculat de la (cel putin) doua institutii de invatamant. Acesta este profilul perfect al unui prim ministru liberal-democrat, intr-un Guvern sustinut de comunistii lui Vladimir Voronin. Inainte, nu inapoi…”, acuza deputatul liberal Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook, parlamentarul fiind si cel care solicitase detalii privind traseul educational al premierului nou ales de la Chisinau.
Raspunsul Ministerului Educatiei arata ca Gaburici a fost exmatriculat in 1995, la cerere, din Colegiul Republican de Microelectronica si Tehnica de Calcul si nu detine diploma de bacalaureat.


loading...

Adauga un comentariu