National

Premierul Viorica Dancila: ”Guvernul va acorda sprijin astfel incat sa imbunatatim lucrurile”

Publicat: 20 mai 2019
1

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, cu prilejul vizitei facute la intreprinderea aeronautica IAR Ghimbav, ca pentru a putea vorbi de competitivitate si performanta este nevoie de tehnologie moderna, iar Guvernul va acorda sprijin acolo unde este necesar.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora in legatura cu Complexul Energetic Oltenia

Dupa cum am mentionat, vizitam mai multe unitati economice (…) pentru a vedea realizarile pe care le au pana in acest moment si trebuie sa spunem ca il felicitam pe domnul director pentru modul de abordare, pentru viziunea dumnealui si pentru faptul ca, iata, avem o unitate economica care obtine profit, dar si din punct de vedere al provocarilor la care trebuie sa raspunda si acolo unde este nevoie de sprijinul Guvernului sa acordam acest sprijin, astfel incat sa imbunatatim lucrurile. Un element important il reprezinta investitiile, avem nevoie de tehnologie noua, avem nevoie de modernizare astfel incat sa putem vorbi de competitivitate si performanta', a declarat Viorica Dancila.
Premierul Viorica Dancila se afla luni in judetul Brasov pentru a verifica stadiul unor proiecte de investitii finantate din fonduri guvernamentale.
Potrivit unui comunicat transmis duminica, prim-ministrul are in program intalniri de lucru cu reprezentanti ai autoritatilor locale, ai antreprenorilor si producatorilor de alimente bio, ai sindicatelor din industria de armament, cadre medicale, cetateni.

Adauga un comentariu