Eveniment-Social

Premii de senzatie pentru cei mai tineri dansatori ieseni

Publicat: 26 aug. 2016

Cei doi copii ieseni care au cucerit aurul la o competitie internationala de dans sportiv ce a avut loc in Germania, la Stuttgart, s-au intalnit ieri cu autoritatile locale. Primarul Mihai Chirica a discutat cu micii dansatori ieseni si le-a oferit cate o diploma de excelenta pentru rezultatele obtinute. Anastasia Herman si Stefan Padurariu au obtinut in decursul acestui an mai multe premii la concursurile la care au participat.

Cei doi copii sunt campioni nationali la sectiunea Latino 6 – 9 ani, campioni nationali la sectiunea Standard 6 – 9 ani, dar si campioni nationali la sectiunea 10 dansuri 6 – 9 ani. In plus, cei doi au mai obtinut si locul 3 la Dance Master, sectiunea Standard 6 – 11 ani, locul 2 la Romanian Open, sectiunea Standard 6 – 11 ani, locul I si medalie de aur la Stuttgart, sectiunea Standard 6 – 9 ani, dar si locul I si medalie de aur tot la Stuttgart, la sectiunea 6 dansuri 6 – 9 ani. „Anastasia Herman si Stefan Padurariu, cei doi copii ieseni care au cucerit doua medalii de aur la GOC Stuttgart 2016, au fost felicitati astazi (ieri- n.r.) de catre primarul Mihai Chirica.

Micii dansatori, legitimati la clubul de dans ACS Dance Studio Iasi si îndrumati de antrenorii Silviu Cojocariu si Alexandra Lutic si profesorii Marton Somodi si Katalin Somodi, au primit diplome de excelenta din partea edilului. Reusita Anastasiei si a lui Stefan a fost realizata la competitia internationala de dans sportiv GOC Stuttgart, desfasurata intre 9 si 13 august, echivalentul campionatului mondial la sectiunile Juvenile si Junior. Sectiunile la care au obtinut locul I si medalie de aur sunt Standard 6 – 9 ani si 6 dansuri 6 – 9 ani. În cadrul aceleiasi competitii, cei doi tineri au obtinut si locul III si medalia de bronz, la sectiunea Latino 6-9 ani”, au aratat reprezentantii municipalitatii iesene.loading...

Adauga un comentariu