Eveniment-Social

Premii importante pentru Clubul Copiilor si Elevilor din Pascani. Deschiderea oficiala va avea loc sambata

Publicat: 02 oct. 2014

Zeci de copii de la „Clubul Copiilor si Elevilor” din Pascani au participat la diferite concursuri obtinand rezultate foarte bune. S-au luat premii importante la diferite cercuri din cadrul unitatii cum ar fi cele de la muzica usoara, muzica populara, pictura si coregrafie, karting, modelism, informatica, atelierul fanteziei, ecologie-protectia mediului si chimie experimentala etc.

Potrivit directorului Gabriel Ciopraga, pana la ora actuala s-au inscris la Club un numar de peste 600 de copii si cu siguranta pana la sfarsitul anului cele 900 de locuri disponibile la Pascani vor fi ocupate. „Copii de la Club au participat la concursuri internationale, nationale, regionale si judetene. Au fost obtinute premii foarte bune. S-a luat locul I, II si III la diferite cercuri. Clubul Copiilor si Elevilor din Pascani are activitati cu toate scolile din Pascani, din judet sau din tara. Pana la sfarsitul saptamanii trecute am avut inscrisi 515 copii la cercuri. De atunci si pana la ora actuala s-au mai inscris copii si avem peste 600. Pana la sfarsitul anului cred ca se vor ocupa cele 900 de locuri pe care le avem, mai ales ca se pot face inscrieri in tot timpul anului”, a declarat directorul Clubului Gabriel Ciopraga.

De precizat faptul ca festivitatea de deschidere la toate cercurile va avea loc sambata, incepand cu ora 10.00. La deschidere vor fi invitati cei din conducerea scolilor din Pascani, oameni de afaceri care au sprijinit unitatea si oficialitati locale. Acestia vor asista si la un spectacol.

Adauga un comentariu