Eveniment-Social

Premii in aur pentru pensionarii care participa la Ziua Familiei

Publicat: 12 mai 2015
1

Duminica, 17 mai 2015, în parcul Expozitiei se va desfasura o noua editie a sarbatorii „Ziua Familiei”. Manifestarile de anul acesta ocazionate de Ziua Familiei, ajunsa la a XIII-a editie, ar urma sa înceapa de la ora 10:00. „Festivitatea consta în premierea familiilor care au împlinit 50 de ani de casatorie. Sunt asteptate sa participe aproximativ 900 de persoane”, au transmis oficialii primariei. Daca in anii anteriori sarbatorirea seniorilor includea si o tombola a caror premii mergeau pana la sejururi de un weekend la hoteluri din zonele montane ale Moldovei, de aceasta data municipalitatea a anuntat ca toate premiile vor consta in seturi de verighete.

„Familiile participante vor putea lua parte la o tombola cu trei premii constând în câte o pereche de verighete din aur de la partenerul nostru din acest an. Catering-ul are loc în opt puncte de distributie pe baza de bonuri pe care le vor primi invitatii”, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii.

Astfel, duminica de la 10:30 la 11:00 e programat un recital al artistei Ana Pulhac, urmat de festivitatea de premiere, timp de o ora, intre 11:30 si 12:30 fiind programat un concert Fuego, dupa care deschiderea bufetului cu mici si bere.

Adauga un comentariu