Actualitate

Premiu national important pentru o actrita din Iasi

Publicat: 16 sept. 2014
Editia PDF
11 Oct. 2019

Saptamana trecuta a luat sfarsit cea de-a XVII-a editie a Galei Tanarului Actor HOP, desfasurata la Costinesti, printre laureati numarandu-se si o actrita din Iasi. Este vorba despre Ada Lupu, care a fost distinsa cu Premiul „Stefan Iordache” – Marele Premiu al Galei Tanarului Actor HOP.

Citeste si: Un actor de la Teatrul Luceafarul, laureat al Galei Tanarului Actor HOP – Costinesti

Aceasta a primit distinctia pentru rolul din propria sa compozitie intitulata „Nu e ceea ce pare”, dupa fotografia „Penitent Daughter” de Gregory Crewdson, precum si pentru interpretarea personajului Olive Oyl. Juriul a fost format din Gianina Carbunariu, regizor, Tudor Giurgiu, regizor, producator de film, Ioana Marchidan, dansator, coregraf, George Mihaita, actor, si Ana Ularu, actrita. „Premiul Publicului – Ada Lupu, cea mai buna actrita pentru rolul din propria sa compozitie „Nu e ceea ce pare” si pentru interpretarea personajului Olive Oyl. De asemenea, aceasta a primit si Premiul Vox Maris.

Citeste si: Toate premierele de la Teatrul National Iasi inscrise la Gala Premiilor UNITER 2014

Anul trecut, actorul Dumitru Georgescu, de la Teatrul Luceafarul din Iasi a primit premiul pentru cel mai bun actor, sectiunea individual. Valoroasa distinctie i-a fost acordata pentru rolul din propria sa compozitie, „Gabriel”, precum si pentru întruchiparea lui Elvis Presley.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit