Local

Preot format la Iasi, ABUZ INCREDIBIL fata de enoriasi – FOTO

Publicat: 17 iul. 2015
Situatie socanta in localitatea Urecheni, judetul Neamt. Enoriasii unei parohii din localitate sunt luati in bataie de joc de preotul paroh, acesta avand indrazneala de a le cere o suma uriasa pentru refacerea acoperisului lacasului de cult. Preotul paroh Andron C. Grigore, absolvent al Facultatii de Teologie Iasi, totodata si cel care a pastorit acum multi ani parohia din localitatea Raducaneni, judetul Iasi, a pretins suma de 500 de lei de la fiecare familie din parohia sa, pe motivul ca acoperisul bisericii trebuie reparat. 
Cu adevarat revoltator este faptul ca din anuntul pus de fata bisericeasca, reiese faptul ca bietii oameni „trebuie sa contribuie” cu „suma minima de 500 de lei”. Asigurandu-se ca se va face bine inteles, preotul a evidentiat faptul  ca „aceasta suma reprezinta contributia obligatorie pe anul 2015″. Ca sa nu para totusi ca cere prea mult de la enoriasi, fata bisericeasca a precizat si faptul ca aceasta taxa „obligatorie” poate fi platita in mai multe „etape”.  Painea lui Dumnezeu, ce sa mai!
Comentarii
  • aceste evenimente neplacute apar datorita presiunii puse de catre mitropolie pe umerii preotilor intrucat li se cer sa aduca bani si inca multi mitropoliei ,asa ca pentru a nu fi mutati si stramutati acesti mascarici numiti slujitorii DOMNULUI recurg la tot felul de marsavii doar sa puna mana pe banutii amaratilor .RUSINE SA FIE BISERICII ORTODOXE ROMANE PENTRU CE FACE.

Adauga un comentariu