National

PREOT mort intr-un ACCIDENT

Publicat: 28 sept. 2016
1
Localnicii din Slatina de Cris si Neagra, sate apartinatoare comunei Dezna, au ramas inmarmuriti, miercuri dimineata, cand au aflat ca preotul Avram Matcau a murit intr-un accident rutier. Parintele slujea de peste 20 de ani in cele doua sate, fiind apreciat si iubit in comunitate. De loc din comuna Barsa, Avram Matcau s-a stabilit in Slatina de Cris dupa ce a fost numit preot paroh aici, imediat dupa absolvirea facultatii. In varsta de 47 de ani, era casatorit si avea o fetita de noua ani, eleva la Scoala Gimnaziala din Dezna.
Potrivit RomaniaTV, desi s-a aflat de tragedie doar in aceasta dimineata, se pare ca accidentul s-ar fi petrecut marti seara, in jurul orei 23.30. Mai multi localnici au trecut pe langa masina accidentata, au oprit, s-au uitat, dar nu au vazut pe nimeni in interiorul autovehiculului. Au presupus ca soferul a fost accidentat usor si a plecat de la locul accidentului.
Se pare ca, in momentul impactului, preotul Avram Matcau a fost azvarlit de pe locul soferului in drepta, intre scaune, corpul sau neputand fi vazut din cauza airbag-urilor care s-au declansat in urma impactului, dar si din cauza intunericului de la acea ora. „De-abia dimineata, cand s-a luminat, oamenii care au plecat la serviciu au vazut ca el, de fapt, era in masina. Atunci au sunat imediat la 112, a venit politia, a constatat, si medicina legala si l-au luat” – a precizat, pentru Jurnal aradean/ Aradon, Ovidiu Mircea Neaga, primar al comunei Dezna.
Adauga un comentariu