National

Preot: Razvan Ciobanu nu va avea parte de slujba de inmormantare

Publicat: 29 apr. 2019

Razvan Ciobanu a murit in aceasta dimineata in urma unui tragic accident de masina, cauzele mortii nu sunt inca clare, dar surse apropiate politiei spun ca acesta murit din cauza impactului.

Un preot a declarat pentru huff.ro ca Razvan Ciobanu nu va avea parte de slujba de inmormantare pentru ca acesta a declarat in reptate randuri ca este gay si se ia in cosiderare si variant sinuciderii, lucru care interzice ca preotii sa tina slujbe.

Vezi si: Titi Aur, despre moartea lui Razvan Ciobanu: "Asa cum arata masina, daca ar fi avut centura de siguranta sunt aproape sigur ca era in viata si se afla in masina"

„Apartenenta sa departe de Cristos nu ne permite sa oficiem slujbe de inmormantare. Razvan Ciobanu a declarat in repetate randuri ca nu este fiului lui Dumnezeu si biserica nu-i poate fi alaturi. Cu toate acestea regretam pierdea lui si speram ca Dumnezeu sa-l ierte pentru pacatele pamantesti”,a spus preotul pentru huff.ro.

Contactati si alti slujitori ai domnului, acestia au fost ceva mai blanzi si spun ca este posibil ca biserica sa aprobe slujba de inmormantare daca familia o va cere.

Sursa: huff.roloading...

Comentarii
  • Acoperiti gunoiul cu pamant. Si asta a lehait impotriva referendumului pt familie, nu-i asa? Si asta, si Andreaua Balan. Cica muratura a plecat spre Bucuresti , ofuscat ca s-a certat cu gheiul cu care venise. Muratura.

  • cum sa postați asa ceva ?:)))) vi se pare normal in secolul 21 sa existe astfel de persoane înapoiate care considera datorită orientării sexuale ca nu merita o ceremonie de înmormântare ?Omenirea nu doar ca va continua sa se dezvolte,dar vor exista din ce in ce mai multe schimbări din punct de vedere al comportamentului nostru ca persoane .Nu doar ca articolul asta este efectiv o jignire ,mai ales ca un purtător de cuvânt al bisericii face astfel de afirmații ,când teoretic indiferent de greșeli toți suntem copiii lui dumnezeu

Adauga un comentariu