National

Preotii se tin cu dintii de religia predata in scoli. Ce reactie a avut IPS Pimen

Publicat: 26 dec. 2014
1

IPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, a criticat dur, in Pastorala de Craciun, decizia de a scoate religia dintre materiile obligatorii in scoli. Potrivit IPS Pimen, credinta „nu este un articol de import, ca merele de California. Ea este sufletul cu care s-a nascut poporul roman”, iar eliminarea religiei din scoli este un „atentat la fiinta noastra nationala, la credinta neamului nostru romanesc, este o ofensa a maiestatii divine”, potrivit romaniatv.net.

Vezi si Patriarhul Daniel cere Senatului sa respinga legea care scoate religia din scoli
Vezi si Cadouri pentru Biserica de la Guvern: Imobile si terenuri 

Comentarii
  • daca ar fi un pic de minte nu s-ar face atita tam-tam pe aceasta problema.oamenii din cite comentarii vad in ziare si tv sunt mai bucurosi ca ,copiii lor sa fumeze dupa colt sausi mai cnvenabil sa se drogheze decit sa participe la o ora de religie unde ii invata sa-si respecte mama si tata si pe batrini. pacat am ajuns rau de tot.toti fura nimeni nu respecta nimic dar vrem sa fie bine. fara Dumnezeu nu se poate!!!!!!

  • Cine solicita acest lucru, un informator (dovedit) al securitatii Ceausiste sa faca educatie copiilor nostri.
    Nu credeti ca este prea mult aceasta solicitare facuta de biserica, suntem in secolul 21 si daca nu s-ar face prozelitism masura ar fi benefica societatii in general dar in scoli se fac ore dogmatice

Adauga un comentariu