National

Preotul Constantin Necula, despre măsurile impuse de autorități: „Faza cu masca și cu sunatul la 112 mi se pare extrem de periculoasă”

Publicat: 12 mai 2020

Preotul Constantin Necula a vorbit astăzi despre importanța primei slujbe de după ridicarea restricțiilor. Acesta consideră că preoții ar trebui să le mulțumească credincioșilor că au reușit să treacă cu bine și calm prin această perioadă.

„Sâmbătă seara va fi prima slujbă. Să le spunem credincioșilor că le mulțumim pentru rezistență. Cred că lingurița e și hashtag-ul bisericii în fața tâlhăriei. Nu dați cu palma peste lingurița preoților. E cea care a hrănit poporul (…) De acum mingea e în terenul nostru. Din 15 mai se va vedea dacă suntem cetățeni responsabili. Faza cu masca și cu sunatul la 112 mi se pare extrem de periculoasă.

Au fost întreprinderi care au supraviețuit. Magazine online am avut. Problema economică se rezolvă greu pentru că fiecare își menține interesul. Liderii nu s-au pus la masă. O adunare fără ifose n-ar fi stricat. România e zguduită economic de aceiași oameni care au înrobit-o economic. Îmi pare rău că n-am avut un minister al angajaților. Mai e mult de lucru la legi. Cred ca oamenii trebuie să fie lăsați să fie oameni. Mulți dintre ei sunt triști pentru că nu au unde să se întoarcă după 15 mai. Suntem într-o mare criză morală. Erau atât de simple niște chei economice”, a spus preotul Constantin Necula.

Adauga un comentariu