Aperitive

Prepara niste coltunasi cu cartofi si branza deliciosi

Publicat: 06 feb. 2012

Ingrediente:

2 cartofi
1 ou
faina cat cuprinde (pentru aluat)
sare
1 ceapa medie
200 g telemea rasa
1 lingura ulei
unt

Mod de preparare:

Prima data pregatim compozitia. Amestecam bine cartofii fierti si pasati cu telemeaua rasa si cu ceapa calita. Apoi facem un aluat din faina, ou si sare. Il intindem la masina de taietei, apoi am ales forma mijlocie din setul de coltunasi si am taiat discuri. Pe acestea le-am umplut cu o lingura din compozitie. Dupa ce am lipit bine coltunasii, i-am fiert in apa cu sare si putin ulei (ca sa nu se lipeasca intre ei) si i-am servit fierbinti, stropiti din belsug cu unt topit.
Coltunasi cu cartofi si branza sarata pregatiti de Adnia.



loading...

Adauga un comentariu