Eveniment-Social

Preparate savuroase de Craciun, la Colegiul Tehnic „Ioan C. Stefanescu” Iasi, în cadrul proiectului international „Expert si amator: bucataria pentru toti”

Publicat: 24 dec. 2018
1

Spre marea bucurie a elevilor de la Colegiul Tehnic "Ioan C. Stefanescu" Iasi, Chef Fuad Snunu revine în perioada sarbatorilor de iarna pentru a-i învata sa pregateasca un meniu …pentru un altfel de Craciun! Si nu numai!

Elevii colegiului, împreuna cu Alaadin Abrik, Amjad Atrash si Anan Hasan, sub îndrumarea lui Chef Fuad, vor merge în ajun sa daruiasca celor de la Centrul de îngrijiri paliative "Dr. Micu" din Iasi, iubire si preparate de sarbatoare.

Citeste si: O poveste speciala, in prag de Craciun! Placerea nevinovata a celei mai batrane femei din Iasi. La 104 ani, bunica Marita este "dependenta" de pufuleti – GALERIE FOTO, VIDEO

Astfel, asa cum ne-a obisnuit, între 22-27 decembrie, Colegiul Tehnic "Ioan C. Stefanescu" Iasi va organiza un nou proiect international de gastronomie, intitulat "Expert si amator: bucataria pentru toti". Activitatile si festivitatea de premiere vor avea loc la cantina colegiului.

De mentionat este ca aceasta este a treia editie a acestui proiect, prin care elevii ieseni incearca sa intinda o mana de ajutor celor aflati la nevoie.

Adauga un comentariu