Sport

Presa din Norvegia, dupa meciul cu Romania: „Meci dramatic, victorie chinuita”

Publicat: 19 dec. 2015
1

Norvegia va juca inca o data pentru castigarea medaliilor de aur la Campionatul Mondial de handbal feminin, dupa 35-33 cu Romania, in semifinale. In presa norvegiana s-a discutat mult despre partida cu tricolorele, iar una dintre reactii a fost: „Dupa un meci dramatic, cu prelungiri, Norvegia a reusit o victorie chinuita, care a smuls urlete de bucurie din piepturile jucatoarelor”, scrie P4.no.

Norvegia, in finala Campionatului Mondial, dupa un final dramatic cu Romania. Heidi Loke si celelalte handbaliste norvegiene au servit o drama dintre cele mai rare, castigand greu, 35-33, cu Romania in semifinalele Campionatului Mondial. Miroase a un nou aur pentru Norvegia. Zece mii de oameni au fost martori la ceea ce s-a intamplat: Norvegia a invins in semifinale, dar a fost un drum lung de data aceasta. Norvegia a reusit sa o anihileze pe vedeta Romaniei, Cristina Neagu, cu o aparare foarte eficienta” – Aftenpost.

„Norvegia s-a calificat in finala CM dupa un meci-thriller cu Romania” – dt.no.

„Norvegia a avut nevoie de 70 de minute dramatice pentru a elimina Romania in semifinala CM de handbal din Danemarca si a se califica in finala, cu Olanda” – ABCNyheter.

„Dupa un meci foarte dramatic, cu prelungiri, Norvegia a reusit o victorie chinuita, care a smuls urlete de bucurie din piepturile jucatoarelor norvegiene” – P4.no, conform Digisport.

Romania vs Polonia se va juca duminica, 20 decembrie, de la ora 15:45. Polonia este pregatita de tehnicianul campioanei Romaniei, CSM Bucuresti, danezul Kim Rasmussen.

Finala mare dintre Olanda si Norvegia va incepe la ora 18:15.

Adauga un comentariu