National

Presedintele Basescu incepe sa-si reintre in drepturi – Vezi primele actiuni oficiale

Publicat: 03 sept. 2012
1

Primele actiuni oficiale ale presedintelui Traian Basescu de la intoarcerea la Palatul Cotroceni sunt, marti, participarea la Reuniunea Anuala a Diplomatiei, primirea secretarului general al OSCE, a mai multor ambasadori romani, precum si a unei delegatii a companiilor Exxon Mobil si OMV-Petrom.

Administratia Prezidentiala a transmis luni un anunt de presa privind programul public al presedintelui Basescu pentru ziua de marti, cele patru actiuni urmand sa aiba loc la Palatul Cotroceni.

Astfel, la ora 11.00, in programul presedintelui figureaza participarea la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane. La ora 13.00, este programata primirea la Palatul Cotroceni a ambasadorului Lamberto Zannier, secretarul general al OSCE.

De asemenea, la ora 14.00 sunt prevazute primiri ale mai multor ambasadori romani.

De la ora 15.00, presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca o delegatie a companiilor Exxon Mobil si OMV Petrom.

Seful Cancelariei prezidentiale, Cristian Diaconescu, a declarat, duminica seara, la B1TV, ca presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie publica in momentul pe care-l va simti prielnic, mentionand ca sefii de misiuni ai Romaniei vor fi primiti, marti, la Palatul Cotroceni.

„Ca orice politician cu experienta, va face o declaratie publica atat de asteptata in momentul pe care-l va simti prielnic. Nu stiu cand va fi acest moment. In orice caz, va fi luni si marti reuniunea anuala a diplomatiei. Marti vor veni, conform traditiei de ani si ani de zile, sefii de misiuni ai Romaniei la Cotroceni. Sigur ca exista o serie de elemente de mesaj pe care le va transmite, avand insa in vedere mai ales dimensiunile de politica externa pe care Presedintia urmeaza sa le sustina in anul 2013 si ceea ce reprezinta teme fundamentale de politica externa pe care, Romania de data aceasta, trebuie sa le parcurga in acest an”, a precizat Cristian Diaconescu, citat de MEDIAFAX.

Informatii privind o posibila declaratie sau chiar conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu au circulat saptamana trecuta, inca de luni seara, insa seful statului nu a avut inca o aparitie publica de la intoarcerea la Palatul Cotroceni.

Comentarii
  • LIMBRICUL AVORTON nu are onoare.daca sapte milioane jumatate de romani i-au spus sa plece, el s-a agatat de scaunul prezidential pentru a da cu flit si a ne arata ca el e mai tare ca noi. Poate cineva ii va face ceva intr-o zi sa ne scape de mascariciul asta….

Adauga un comentariu