National

Presedintele Comitetului Olimpic DEMISIONEAZA. Isi va depune mandatul dupa Olimpiada de la Rio

Publicat: 15 aug. 2016
Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Alin Petrache, a anuntat ca isi va da demisia dupa Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Potrivit site-ului oficial al organizatiei, Petrache isi va depune mandatul pentru ca Adunarea Generala sa analizeze rezultatele obtinute la Rio si responsabilitatile ce revin fiecaruia, inclusiv lui.
In ceea ce priveste echipamentele de slaba calitate ale echipei olimpice a Romaniei, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si-a cerut scuze atat sportivilor care au avut de suferit, cat si opiniei publice. Revenit in tara pentru o urgenta medicala a unuia dintre copiii sai, presedintele Alin Petrache a anuntat pe site-ul institutiei ca, dupa Jocurile Olimpice, Adunarea Generala a COSR va analiza pregatirea sportivilor, rezultatele obtinute de fiecare federatie, de fiecare sportiv si responsabilitatea ce revine fiecaruia.
„In calitate de presedinte al COSR voi face ceea ce am anuntat inca de la inceputul anului, imi voi depune mandatul Adunarii Generale pentru ca analiza activitatii sa nu fie blocata de niciun considerent ierarhic. Acelasi lucru il voi cere vicepresedintilor COSR si tuturor membrilor Comitetului Executiv”, a spus acesta. Presedintele Comitetului Olimpic si-a cerut scuze pentru scandalul echipamentelor de prosta calitate, purtate de romani, si a promis ca cei vinovati vor plati. Dupa 9 zile de competitii, Romania are doar 4 medalii la Rio, si este pe locul 26 in clasamentul pe natiuni.


loading...

Adauga un comentariu