Sport

Presedintele Drutca nu este de acord cu plecarea in cantonament

Publicat: 06 iul. 1999

•Alti doi fotbalisti ieseni au parasit gruparea din Copou

Revenit in Iasi dupa 5 zile de absenta totala, antrenorii si jucatorii dindu-l disparut, Vasile Drutca a declarat ieri ca nu este de acord cu plecarea echipei in cantonamentul de la Tirgu Neamt. Intr-o miniconferinta de presa tinuta la stadion el a declarat: „Anul acesta echipa are ca obiectiv salvarea de la retrogadare, obiectiv care poate fi atins facind un semicantonament la Bucium. Dupa ce ca nu avem bani sintem si fuduli. Pentru cantonamentul de Neamt sint necesari minim 50 milioane, iar in contul clubului bate vintul.” Drutca a dat ca exemplu Olimpia Satu Mare, echipa retrogradata anul acesta care va face cantonamentul in oras din lipsa fondurilor.
Intrebat cum vede rezolvata (macar partial) situatia financiara a clubului, Vasile Drutca a declarat: ” Nu exista decit doua solutii. Fie vom incerca sa aducem aici oameni cu bani, chiar ieri avind unele tatonari cu un club din strainatate pentru o posibila preluare a echipei din Iasi, fie vom vinde jucatorii care vor sa plece urmind sa ne descurcam cu cei ramasi”.
In alta ordine de idei sa spunem ca alti doi jucatori ai Politehnicii au parasit corabia ieseana. Cojocaru si Botan s-au urcat duminica in masina si au plecat in directia Suceava, Foresta aratindu-se interesata de un posibil transfer.
Bordeanu a jucat ieri 45 de minute in amicalul Steaua- Al Ahly, partida incheiata cu scorul de 2-1, iar Tica Danilescu a inrosit celularul directorului tehnic Antohi solicitind pe cineva cu care sa discute transferul ieseanului la Steaua.
Ramine asadar de vazut daca astazi se va mai pleca la Tirgu Neamt si cine va mai urca in autocar, o informatie de ultima ora soptindu-ne ca si Liviu Petrache s-ar cam pregati pentru o dezertare.
Razvan COSTINloading...

Adauga un comentariu