National

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa ofera o RECEPTIE la Luxemburg in onoarea ducelui si ducesei de Luxemburg

Publicat: 06 iun. 2016
1

Presedintele Klaus Iohannis si prima doamna, aflati intr-o vizita de stat in Luxemburg, OFERA marti o RECEPTIE in onoarea ducelui si ducesei de Luxemburg la Abatia Neumünster – Le Cloitre Lucien Wercollier, a anuntat luni Administratia Prezidentiala.

In programul presedintelui Iohannis de marti la ora 18:30 este programata o „receptie oferita in onoarea A.A.L.L.R.R. Marele Duce de Luxemburg si Marea Ducesa de catre Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, si doamna Carmen Iohannis„.

In prima parte a zilei Iohannis participa la un dejun de lucru oferit de premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, in onoarea sa la Muzeul de Arta Moderna Grand-Duc Jean, urmat de o declaratie de presa comuna si de vizitarea expozitiei Joseph Kutter Muzeul National de Istorie si Arta.

De asemenea, seful statului va vizita marti dimineata la Complexul Esch/Belval si se va intalni cu romani care studiaza la Universitatea Luxemburg, apoi va participa la Evenimentul Economic organizat de Camera de Comert din Luxemburg.

Vizita de stat de doua zile in Luxemburg se va finaliza cu o ceremonie oficiala de plecare la Palatul Mare Ducal.

Comentarii
  • Cam face Romania de ris ! Acest Klaus Iohannis. Ca ,intii principe al Romaniei[1866-1881] si apoi rege , Carol 1 [1881-1914],apoi Ferdinand rege [1914-1927] a fost un fenomen benefic pentru Romania . Dar cu o ******* precum Carol al doilea, un mucos,tradator de tara ,Mihai,care efectiv a pus Romania in genunchi in fata rusilor,cu urmari de zeci de ani , si cu un „imprastiat” ca Iohannis ,am fost si demonstram ca sintem un popor de NIMIC . Nu c-as fi suparat pe toata lumea dar in conditiile in care pleaca din tara tot ce-i mai bun,in conditiile in care majoritatea parlamentarilor sint penali, eu promovez,auzi, „casa regala ” ! Citesc si ramin uimit : „Radu de Hohenzollern ” . Urmeaza :”Klaus Iohannis Hohenzollern Sigmaringen ” ! Bravo,natiune !

Adauga un comentariu