Actualitate

Presedintele Parlamentului UE a ajuns la Guvern

Publicat: 21 nov. 2018
1

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a ajuns, miercuri, la Palatul Victoria. Premierul Viorica Dancila va avea convorbiri cu seful Parlamenului European, in deschiderea reuniunii Conferintei Presedintilor din Parlamentul European cu Guvernul Romaniei, in perspectiva preluarii de catre tara noastra a presedintiei Consiliului UE la 1 ianuarie 2019. Seful Executivului a declarat ca pe langa vizita presedintelui PE, Antonio Tajani, vor fi prezenti si alti oficiali de rang inalt de la nivel european.

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani: "Aderarea Romaniei la spatiul Schengen ar fi un avantaj pentru toata lumea"

„Vom discuta despre aspecte de interes pentru viitorul Uniunii Europene si buna gestionare a unor dosare importante si ma refer aici la Cadrul Financiar Multianual, Brexit, viitorul Uniunii Europene post-Brexit, evolutia politicii de securitate”, a afirmat Viorica Dancila. La finalul intalnirii, Viorica Dancila si presedintele PE vor sustine declaratii de presa.

Comentarii
Adauga un comentariu