International

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a intrat IN MOD OFICIAL in tinta lor!

Publicat: 02 nov. 2016
1
Organizatia internationala non-guvernamentala „Reporteri fara frontiere” a publicat o lista a „dusmanilor libertatii presei”, care a inclus politicieni si organizatii din intreaga lume.
Din Rusia in lista au fost inclusi doi reprezentanti – presedintele rus, Vladimir Putin  si seful Ceceniei, Ramzan Kadirov.
In ”fisa dusmanului presei” intocmita pe numele lui Vladimir Putin se spune ca acesta utilizeaza Duma de Stat – pentru a exercita presiuni asupra libertatii presei, „care este intotdeauna gata sa accepte legile draconice”, oligarhii pentru „cumpararea mass-media independente” si pentru a schimba politica editoriala, precum si agentiile de aplicare a legii. „Obiectivul preferat” al lui Putin, potrivit „Reporteri fara frontiere” este mass-media independenta, specializata in investigatii, in primul rand in domeniul coruptiei in esaloanele superioare ale puterii.

Citeste si: Decizie de ULTIMA ORA! Ce a decis Putin sa faca la Alep

„Obiectivele preferate” de Ramzan Kadirov sunt insa absolut toti „criticii atat in Cecenia, cat si din afara”. Tactica preferata de liderul cecen este ”autocratia brutala”.
In lista dusmanilor liberatii presei se mai afla, printre altele: presedintele sirian Bashar al-Assad, liderul cubanez Raul Castro, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, presedintele chinez Xi Jinping si liderul Coreei de Nord – Kim Jong-un.

Citeste si: INCREDIBIL! Rusia propune un plan Marshall pentru Siria

Printre dusmanii presei mai sunt mentionati presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev, presedintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukasenko, presedintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbaev si presedintele Turkmenistanului – Gurbanguli Berdimuhamedov.
Adauga un comentariu