Sport

Presiune in crestere pe Mircea Lucescu, dupa meciul cu Ucraina. Record negativ pentru Turcia

Publicat: 21 nov. 2018
1

Victoria este un obiectiv greu de atins pentru Mircea Lucescu, iar soarta românului pe banca nationalei Turciei pare sa atârne de un fir de par. Dupa înfrângerea cu Suedia, 0-1, de duminica, turcii au remizat astazi cu Ucraina, 0-0, în cadrul unei partide amicale.

Cu Mircea Lucescu pe banca, nationala Turciei traverseaza o perioada neagra. În urma egalului cu Ucraina, Turcia a bifat cel de-al patrulea meci consecutiv fara gol înscris, cea mai lunga perioada de "seceta" din ultimii 7 ani.

Din octombrie 2010 – februarie 2011 nu s-a mai întâmplat acest lucru pentru nationala "Semilunei". Mircea Lucescu are 17 partide pe banca Turciei, dintre care: 4 victorii, 6 egaluri si 7 înfrângeri.

"Ucraina este o echipa dificila. Nu am înscris, dar nici nu le-am oferit sanse de gol. Repet, unii jucatori trebuie sa înceapa sa joace urgent la cluburile lor", a declarat Mircea Lucescu dupa meciul cu Ucraina.

Mircea Lucescu, umilit de ziaristii turci

Lucescu a retrogradat în Grupa valorica C din Liga Natiunilor, dar nici vorba sa se gândeasca la demisie, desi fanii îi cer sa "abdice". Al patrulea meci din Liga Natiunilor a însemnat a treia înfrângere pentru Turcia, care a pierdut pe teren propriu cu Suedia, scor 1-0 pentru nordici. Imediat, vulcanicii suporteri turci i-au cerut demisia antrenorului român pe retelele de socializare, însa "Il Luce" e convins ca poate sa redreseze situatia.

Mircea Lucescu s-a gasit într-una din cele mai stânjenitoare momente din viata lui. Ziaristii turci l-au boicotat, dupa înfrângerea cu Suedia, scor 1-0 pentru nordici. Conferinta de presa a durat doar ceva mai mult de un minut.

Adauga un comentariu