Sport

Pretentiile lui Gica Hagi afecteaza transferul lui Ianis!? Despre ce sume spun rusii ca e vorba

Publicat: 10 iul. 2019
1

Dupa ce transferul lui Ianis Hagi (20 de ani) la Spartak Moscova era dat ca si rezolvat, presa din Rusia a dezvaluit ca nu s-a ajuns la niciun acord între cele doua parti, din cauza pretentiilor lui Gica Hagi. Se pare ca Spartak ar oferi maximum 10 milioane de euro, dar suma nu este pe placul "Regelui". Desi s-a crezut ca exista deja o întelegere si ca este doar o chestiune de timp pâna transferul se va realiza, partile înca negociaza, atât pentru suma de transfer, cât si pentru salariul lui Ianis.

Viitorul si echipa din capitala Rusiei s-ar fi înteles initial pentru 10 milioane de euro (opt milioane plus bonusuri) si pentru 1,3 milioane de euro pe an salariul lui Ianis, potrivit Sport Ekspres. Hagi nu ar mai fi multumit de suma de 10 milioane si ar solicita 12. Mai mult, ar dori doua milioane de euro pe an pentru Ianis. Antrenorul lui Spartak îl doreste pe jucatorul român si insista ca transferul sa se realizeze cât mai repede, dar oficialii rusi nu sunt înca hotarâti daca mijlocasul Viitorului merita banii ceruti de Gica Hagi. "Ianis Hagi este considerat unul dintre cei mai promitatori jucatori europeni, cu un mare potential. Are sut, dribling, viziune. Si antrenorul lui Spartak îl vrea neaparat la echipa", scriu cei de la Sport Ekspres.

Si Barcelona a facut o oferta pentru Ianis Hagi, dar Viitorul a refuzat

Gica Popescu a dezvaluit ca au existat discutii cu Barcelona pentru transferul lui Ianis Hagi. Totusi, Viitorul va refuza oferta catalanilor, nefiind de acord cu faptul ca gruparea de pe Camp Nou vrea sa îl împrumute pe mijlocasul de 20 de ani la alt club din La Liga. "Au fost numeroase negocieri cu cluburi din toate campionatele, Ianis este în vacanta si analizeaza toate ofertele si va alege la momentul potrivit. Eu vorbesc doar de oferte concrete, nu doar discutii. Am avut întâlniri directe cu oficialii tuturor cluburilor care au facut oferta pentru Ianis.

Ieri m-am întâlnit cu Gica si cu Ianis si am hotarât sa luam în calcul oferta cea mai buna la momentul potrivit, s-ar putea întâmpla saptamâna asta, s-ar putea întâmpla saptamâna viitoare. Este real interesul celor de la Spartak.

Exista interes din partea Barcelonei, au existat discutii, dar proiectul pe care îl propune Barcelona nu e de interes pentru noi, pentru ca l-ar împrumuta pe Ianis. Ianis a ajuns la un nivel valoric important, din moment ce se intereseaza atât de multe echipe valoroase", a spus Gica Popescu, la Pro X.

Adauga un comentariu