Prima pagină » Actualitate » Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn

Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn

13 iun. 2024, 08:35, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Românii au avut parte de prețuri halucinante la concertul Coldplay. Cei care au mers la concertul Coldplay de pe Arena Națională au avut parte de o serie de surprize, în special când vine vorba de prețuri. Pentru două porții de popcorn, două ape plate și două Cola Zero, un bucureștean a plătit costul unei mese pentru o persoană la un restaurant din Capitală.

Prețuri halucinante la concertul Coldplay!

Un bucureștean a fost șocat când a aflat suma pe care trebuie să o plătească pentru câteva snacksuri și băuturi. Suma îți ajunge să mănânci de unul singur în oraș.

Așadar, pentru două porții de popcorn, două ape plate și două doze de Coca-Cola Zero, bucureșteanul a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 140 de lei. Mai mult, nu poți să cumperi apă fără să cumperi și paharul cu Coldplay, care costă și el 15 lei.

În incinta Arenei Naționale se comercializă băuturi răcoritoare, alcoolice și mâncare. Toate băuturile sunt servite doar la pahar refolosibil, pentru care se percepe o garanție de 15 lei pentru primul pahar, care se schimbă cu un alt pahar curat la achiziționarea unei noi băuturi. Garanția se va putea recupera de la punctele special amenajate, odată cu predarea paharului. La punctele de returnare pahare va fi acceptat pentru retur un maximum de 4 pahare/ o dată/ per persoană. Garanția se va putea recupera doar dacă paharele returnate sunt intacte (nu se acceptă pahare rupte/ sparte / îndoite / topite / cu scris pe ele / cu stickers sau gumă de mestecat lipite pe ele, cu scrum în ele etc.).

Coldplay a susținut miercuri seară, 12 iunie 2024, primul concert pe Arena Națională. Cererea mare de bilete i-a determinat pe organizatori să ofere fanilor posibilitatea de a lua parte și la al doilea concert, care va avea loc joi tot pe Arena Națională din București.

Cele două concerte ale formaţiei Coldplay au fost sell-out pentru spectacolele de pe Arena Națională

Cele două concerte fac parte din Music Of The Spheres World Tour. Aproximativ 50.000 de fani vor fi pe stadion în cele două seri, miercuri şi joi. În deschidere vor cânta Maisie Peters (UK) şi Emaa (Ro), anunţă organizatorii Emagic şi Live Nation.

Cele două concerte ale formaţiei Coldplay de la Bucureşti au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România.

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy.

Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta. Fanii din România vor asculta pentru prima dată cântece de pe acest album.

Cei care au mers pe Arena Națională au avut parte de o serie de surprize, prețurile fiind halucinante la concertul Coldplay.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *