Actualitate

Preturi mai mici pentru vacanta de 1 Mai! Oferte de nerefuzat pe litoral si in statiunile montane

Publicat: 24 apr. 2016
1

@ Mai sunt doar cateva zile pana la Paste, iar iesenii care vor sa plece intr-o vacanta ar trebui sa se grabeasca @ Statiunile din Moldova sunt ocupate in mare parte, iar pe litoral hotelierii se intrec in oferte de nerefuzat

Au mai ramas putine zile pana la minivacanta de Paste si totodata de 1 Mai, iar agentiile de turism se intrec in oferte. Daca pana nu de mult, preturile erau oarecum piperate, iata ca, doar cu cateva zile inainte, preturile sunt mai bune. Majoritatea iesenilor care vor sa plece de acasa de Paste aleg statiunile din apropiere si manastirile.

„Majoritatea celor care aleg sa plece din Iasi de Paste vor sa mearga intr-o statiune apropiata, cum ar fi Vatra Dornei, Slanic Moldova si diferite zone din Neamt. Cele mai cautate pachete sunt cele de 3-4 nopti cu mic dejun si masa festiva de Paste. Preturile incep de la 5-600 de lei si pot ajunge la 1.500 lei. Sunt hoteluri si pensiuni care ofera turistilor all-inclusive”, a precizat Georgiana, reprezentantul unei agentii de turism. Sarbatorind totodata si ziua de 1 Mai, litoralul ramane ca de fiecare data printre locurile preferate de catre romani. La fel ca in statiunile montane, si pe litoral hotelierii se intrec in oferte. Astfel, un pachet cu patru nopti de cazare pentru doua persoane costa de la 400 de lei in Vama Veche si poate atinge 2.500 de lei in Mamaia.
 
Litorarul romanesc si vecinii bulgari
 
Cei mai multi ieseni au ales sa mearga in statiunile din sudul litoralului, preturile fiind mai accesibile. „Pachete promotionale de 1 mai pentru litoralul romanesc sunt in mai toate statiunile. Cele mai mici preturi la cazare sunt deocamdata in Vama Veche si Eforie, iar cele mai mari preturi, ca de fiecare data, se inregistreaza la Mamaia. La fel ca in statiunile montane, si pe litoral hotelierii se intrec in oferte. Preturi mai mari cer hotelurile care detin piscina acoperita sau centru spa, iar pensiunile ofera de obicei posibilitatea turistilor de a gati singuri”, a completat agentul. Pe de alta parte, litoralul bulgaresc a ramas preferat de catre turistii ieseni.

„In Bulgaria ofertele sunt bune, pentru buzunarul fiecaruia. Spre deosebire de litoralul romanesc, hotelierii bulgari aleg sa ofere pachete all-inclusive. Preturile pentru o zi de cazare si masa pleaca de la 24 de euro, la un hotel de doua stele”, a spus agentul. Astfel, iesenii care nu s-au hotarat daca vor sa plece intr-o vacanta de Paste ar trebui sa se grabeasca, locurile de cazare se imputineaza pe zi ce trece, iar ofertele la fel.

Adauga un comentariu