Magazin

Previziunea care o pune pe ganduri pe Oana Zavoranu

Publicat: 04 mai 2015
1

Oana Zavoranu va ajunge la sapa de lemn. Dezvaluirile au fost facute in emisiunea „CanCan.ro” de catre clarvazatoarea Carmen Harra. Aceasta mai spune ca averea familiei Zavoranu nu este atat de mare pe cat se vehiculeaza.

Oana Zavoranu va pierde treptat averea Marioarei, este previziunea clarvazatoarei Carmen Harra. In plus, ea sustine ca Oana va suferi profund si de acum inainte, pentru ca nu s-a impacat cu mama ei inainte ca aceasta sa moara.

„Averea ar putea sa se duca incet, incet de rapa. Eu nu cred ca averea este atat de impresionanta cat credeti voi. In plus, Oana are niste rani profunde din relatia cu mama ei si nu e problema ca poate ajunge fara bani, ci ca nu poate sa rezolve lucrurile ei emotionale, ca nu poate sa faca pace, ca a ramas cu dureri in suflet care sunt pe viata”, a declarat Carmen Harra.

O alta clarvazatoare, Ildiko, face lumina in scandalul dintre cele doua. Femeia spune ca Marioara a fost vinovata pentru razboiul pe care l-a purtat cu fata ei. „Cat timp a trait, Marioara a gresit. Acum trebuie sa spun adevarul. 99,9% am curajul sa spun ca Oana a avut dreptate. Oana nu degeaba a suferit”, a spus clarvazatoarea Ildiko.

„Marioara nu cred ca a putut sa moara linistita. Nu a murit linistita, dar a gresit foarte mult. Nici nu a apucat sa regrete greselile, pentru ca a murit foarte rapid”, a mai precizat Ildiko.
Adauga un comentariu