Magazin

Previziuni astrologice pentru Traian Basescu, Klaus Iohannis si Victor Ponta in 2015

Publicat: 14 dec. 2014
1

Astrologii au citit in stele destinul celor mai importanti politicieni romani actuali: presedintele actual Traian Basescu, presedintele ales Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta. 

Potrivit romaniatv.net, astrologul Minerva a relatat ca astrele ii prevad un an bun premierului Ponta. Nu la fel de bune sunt predictiile pentru presedintele Basescu, care s-ar putea confrunta cu probleme de sanatate in 2015. Cat despre presedintele ales Klaus Iohannis, astrologul ii recomanda atentie marita „la oamenii cu care se inconjoara”.

Citeste si Cei mai periculosi barbati in functie de zodie

Victor Ponta, in 2015
Despre destinul lui Victor Ponta in 2015, astrologul Minerva a precizat: „Este sustinut sa faca ceea ce face si fiti atenti ca intra pe numar de vibratie 1 si zic eu va pune in practica o serie de proiecte destul de greu de doborat”.

Ce spun astrele despre Traian Basescu
Previziuni nu tocmai bune pentru Traian Basescu, care isi incheie mandatul de la Cotroceni peste o saptamana.

Citeste si HOROSCOP: Cat de rele sunt femeile in functie de zodie

„Nu-mi place harta domnului Basescu care arata destul de rau si aici ma refer la partea de sanatate, in special, si s-ar putea ca asteptarile sale sa nu fie chiar atat de sustinute precum crede”, a precizat astrologul.

Ce sfat are astrologul Minerva pentru Iohannis
In ceea ce il priveste pe noul presedinte, Klaus Iohannis, astrele vorbesc de bani: „Klaus Iohannis este un om foarte prudent si cu un ascendent in Sagetator. Eu spun ca este un tip caruia ii place dreptatea, dar sa nu uitam ca are luna neagra in casa a opta, in casa de bani peste Pluto, ceea ce semnifica o mare placere de a lucra cu banul si de a avea bani. Ba mai mult, in conjunctie cu luna neagra natala, sunt lucruri pe care noi nu le stim, sunt lucruri care se oculteaza exact cum s-au ocultat si alegerile”.

Citeste si Care sunt defectele zodiilor?

Astrologul Minerva il mai sfatuieste pe presedintele ales Klaus Iohannis, „sa fie foarte atent la oamenii cu care se inconjoara”.

Adauga un comentariu